Доставка и плащане

До 24 часа ще получите имейли от нас за доставка и финализиране, с които ще потвърдим валидността на поръчка. NORTH HUNTER 

ДОСТАВКА:

 Доставка с куриер (за цялата страна). Доставката на територията на Република България се извършва чрез куриерските фирми Еконт Експрес и Спиди. Поръчки, приети до 16:00 ч. в работен ден се доставят на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерските фирми). В зависимост от желанието на клиента, доставката може да бъде направена до офис на Еконт, офис на Спиди или до адрес на клиента. За по-малките населени места стандартната доставка се извършва според графика на куриерската фирма за обслужване на тези населени места. Поръчките направени след 16:00 се обработват на следващия работен ден, т.е. доставката се забавя с един работен ден. 

Цените на доставката се определят по тарифата на съответната куриерска фирма и зависят от теглото, размерите на пратката и сумата на наложения платеж (ако има такъв).

Всички разходи за транспортиране на стока до и от клиента са за негова сметка освен ако изрично не е договорено друго. Цените за доставка се определят от куриерските фирми.

ЗА ПОРЪЧКИ НА СТОЙНОСТ НАД 99лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА!!!

ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или увреден, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт/Спиди, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента.” NORTH HUNTER ltd.” не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер.

УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай, че клиента не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен/непълен адрес, втората доставка се заплаща допълнително от него.

“NORTH HUNTER Ltd.” не носи отговорност при забавяне на пратки от страна на куриерските фирми, поради влошени метеорологични условия или друга причина.

ПЛАЩАНЕ:

 Наложен платеж. Плащането се извършва на куриера при получаване на поръчката.

 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки